Despre noi

statii de dedurizare complet automate pentru boiler, centrala termica casa

Garantia calitatii apei!

Activand din anul 2004 in domeniul instalatiilor de tratare a apei, compania noastra a acordat clientilor sai consultanta tehnica si a furnizat echipamente de calitate, de la cei mai importanti producatori europeni.
Datorita seriozitatii si profesionalismului, putem oferi cu usurinta servicii si solutii complete de la cele mai simple, pana la cele mai exigente in vederea potabilizarii apei, pentru satisfacerea nevoilor oricarui client.
Am ales cel mai bun raport calitate-pret de la producatori renumiti de echipamente pentru filtrarea, tratarea si purificarea apei, asigurandu-va pe langa calitate, conditii comerciale si preturi tot mai competitive si avantajoase.

De ce sa ne alegeti pe noi

 • 1.

  Gratie experientei acumulate in cei 14 ani de activitatepe piata de profil, promovam si oferim noi concepte la standarde ridicate.

 • 2.

  Oferimgarantie de 3 anipentru o parte dintre echipamentele instalate si interventii in maximum 48 ore, pentru detalii ne puteti contacta.

 • 3.

  Asiguram consultanta gratuita telefonica sau la fata locului, in vederea alegerii sistemului potrivit nevoilor dumneavoastra.

 • 4.

  Garantam service, montaj si reparatii  pe toata durata de viata a sistemelor livrate, incheind la solicitarea clientului un Contract de Intretinere si Mentenanta.

Producatori

Marti service Group SRL echipamente de tratarea si dedurizarea apei potabile

aqua filter pentru tratarea apei potabile, dedurizarea apei intregii case

membrane filmtec

Ce va oferim

Sisteme ce pot fi utilizate in diferite domenii de aplicare (casnice, industriale) avand diversi utilizatori, precum:

Scoli, gradinite, spitale, farmacii, laboratoare, centre de infrumusetare si cosmetica, centre comerciale si de birouri, hoteluri, alte unitati de cazare turisti, spalatorii si curatatorii auto, de imbracaminte si covoare, spatii industriale si comerciale: sectii, fabrici, utilizatori de centrale termice, producatori de bauturi, morarit, panificatie, alte domenii din industria alimentara, laboratoare de patiserie-cofetarie, locuinte si spatii individuale, etc.

Echipamente profesionale economice si fiabile

ce protejeaza obiectele sanitare de pete si elementele de incalzire care utilizeaza apa (boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea, masini de calcat) lucru ce conduce la economii substantiale in ceea ce priveste costurile de intretinere si reparatie, iar aparatura electrocasnica prin folosirea unui dedurizator, isi va prelungi durata de viata, masina de spalat va avea nevoie de mai putin detergent pentru spalare iar rufele vor fi mai curate si mai catifelate, veti folosi mai putine produse pentru igiena corporala, apa moale face ca pielea sa fie moale si parul matasos, se reduce factura la energie.

Asistenta in vederea alegerii unui produs nou

Tinand cont de parametrii necesari:
- duritatea apei
- calitatea apei dorite
- continutul de fier dizolvat in apa
- continutul de mangan din apa
- debitul maxim
- volumul de apa necesar zilnic
- tipul de aplicatie dorit
- bugetul dvs
Beneficiind de o apa sigura, mancare mai gustoasa, cafea si ceai devinite mult mai aromate, iar fructele si legume spalate cu apa filtrata sunt mai putin afectate de clorul din apa.

Salvam planeta, sticla cu sticla. Stiai ca...

Foarte multe persoane au inteles necesitatea montarii unui aparat de filtrare a apei si au actionat in consecinta,
dar sunt si persoanele care achizitioneaza apa imbuteliata plata ce conduc la distrugerea planetei pas cu pas.
Stiai caanual se aduna peste 340 de miliarde de sticle si doze care nu sunt reciclate?Dar caunei singure sticle de plastic ii ia aproximativ 450 de ani sa se descompuna?Dar capentru fabricarea unei astfel de sticle se foloseste o cantitate de apa egala cu de cinci ori volumul recipientului in sine?

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.