Servicii

 

nou dedurizatoare ieftine si profesionale produse in spania garantie 3 ani la produsele in tratarea dedurizarea si filtrarea apei dure

 

 

 

 

 


Service si mentenanta pentru echipamentele in tratarea apei
In momentul in care investim intr-un produs, este foarte importanta intretinerea lui pentru a-i asigura o durata de viata cat mai lunga si o functionalitate optima, tocmai de aceea curatarea echipamentelor, revizii periodice pe intreaga durata de viata a sistemelor de filtrarea apei, programarea si reprogramarea echipamentelor de filtrare a apei, inlocuirea consumabilelor si verificarea calitatii apei, unde este cazul, precum si ajustarea ciclurilor de regenerare sunt activitati ce vor asigura buna functionare a produsului pe termen lung.
Asiguram garantie pentru toate produsele livrate si instalatiile efectuate de minim 2 ani, incheind la solicitarea clientului unContract de Intretinere si Mentenanta pentru echipamente.
Oferim service regulat pe intreaga durata de viata a sistemelor de tratare a apei, anuntandu-va in momentul in care consumabilele (cartuse filtrante, lampa cu ultraviolete, etc) trebuie inlocuite.
In cazul in care aveti probleme cu sistemele de tratare a apei (dedurizatoare, filtre de sedimente, filtru cu carbune, osmoza inversa, sterilizator cu ultraviolete, etc.) va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Daca aveti nevoie de o noua rezerva de sare pentru dedurizator sau doar doriti sa va lamuriti cu privire la o tema legata de tratarea apei, noi suntem pregatiti sa va oferim servicii profesioniste si de calitate la un pret corect si intr-un timp foarte scurt.
Pentru orice intrebare apelati cu incredere la serviciile noastre completand formularul.

 

nu mai cumparati apa imbuteliata, achizitionati un filtru de apa pentru mancare

Oferimconsultanta gratuita, facem gratuit teste pentru duritatea apei si oferim solutii in alegerea echipamentelor de tratarea apei in functie de necesitatile beneficiarilor si de calitatea apei ce urmeaza a fi tratata.
Parcurgem impreuna etapele incepand cu intocmirea ofertei, instalarea si punerea in functiune, pana la service in perioada de garantie si post-garantie.
Cu experienta noastra de 12 ani va stam la dispozitie in vederea alegerii celei mai bune solutii pentru filtrarea apei, dupa colectarea probei de apa in vederea efectuarii analizei fizico-chimice.
Pentru acoperirea cat mai multor cerinte, gama de produse comercializate este intr-o continua modificare, completare si largire.

apa pura proaspata si superioara celei imbuteliata prin sterilizare

Va vom asista pe toata durata de viata a echipamentelor oferindu-va o diversitate de modele pentru orice buget, rapiditatea in livrare si flexibilitate fata de orice client.

 

 

pentru a scapa de impuritatile din apa de la chiuveta cumparati un dedurizatorapa fara nisip, bacterii si virusi direct de la robinet prin instalarea unei osmoze

Montaj si punere in functiune
Importam, comercializam si instalam echipamente pentru tratarea apei potabile la preturi avantajoase atat in Bucuresti cat si in tara.
Asiguram asistenta tehnica de specialitate in vederea functionarii in parametri optimi a sistemelor de tratarea apei.
Va punem la dispozitie experienta noastra pentru a va oferi un montaj profesional pentru toate sistemele de purificare.
De asemenea,reabilitam si modernizam sistemele de tratarea apei potabile.
Cand apare o defectiune, sfatul nostru este sa ne sunati imediat, inainte sa incercati sa rezolvati singuri problema.
Un tehnician va va contacta in cel mult 12 ore pentru a stabili o intalnire pentru constatarea defectiunii, urmand a vi se comunica solutiile si costurile, daca este cazul, si un termen de implementare a solutiei alese.
Apeland la aceeasi echipa de tehnicieni, acestia vor cunoaste produsul, istoricul defectiunilor anterioare si interventiile ce au avut loc asupra lui, putand elimina anumite cauze si diagnostica eficient, cunoscand brand-ul, vor fi la curent cu ultimele imbunatatiri, avand acces mai rapid la partile de schimb necesare.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.