Servicii

instalatii de dedurizare, tratare si filtrarea a apei dure de la chiuveta pentru casa

Service si mentenanta pentru echipamentele destinate filtrarii si tratarii apei

In momentul in care investim intr-un produs, este foarte importanta intretinerea lui pentru a-i asigura o durata de viata cat mai lunga si o functionalitate optima, tocmai de aceea curatarea echipamentelor, revizii periodice pe intreaga durata de viata a sistemelor de filtrarea apei, programarea si reprogramarea echipamentelor de filtrare apa, inlocuirea consumabilelor si verificarea calitatii apei, unde este cazul, precum si ajustarea ciclurilor de regenerare sunt activitati ce vor asigura buna functionare a produsului pe termen lung.
Asiguram garantie pentru toate produsele livrate si instalatiile efectuate de minim 2 ani, incheind la solicitarea clientului un Contract de Intretinere si Mentenanta  pentru echipamentele achizitionate de la noi si nu numai.
Oferim service regulat pe intreaga durata de viata a sistemelor de tratare a apei, anuntandu-va in momentul in care consumabilele (rasina cationica pentru dedurizatoare, cartuse filtrante, lampa pentru sterilizatoarele cu ultraviolete, etc) trebuie inlocuite.
In cazul in care aveti probleme cu sistemele de tratare a apei (dedurizatoare, filtre de sedimente, filtru cu carbune activ, osmoza inversa, sterilizator cu ultraviolete, etc.) va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Daca aveti nevoie de o noua rezerva de sare pentru dedurizator sau doar doriti sa va lamuriti cu privire la o tema legata de tratarea apei, noi suntem pregatiti sa va oferim servicii profesioniste si de calitate la un pret mic si intr-un timp foarte scurt.
Pentru orice intrebare apelati cu incredere la serviciile noastre completand formularul.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.