Servicii

     Multe dintre problemele ivite la utilizatorii de statii de dedurizare de exemplu sunt cauzate de achizitionarea unor statii subdimensionate si echipate cu valle de comanda neperformante sau foarte putin fiabile. Din experienta noastra va putem pastra componentele care merita si care alaturi de cele noi va vor face un sistem functional, performant si pentru care veti avea garantie ca si pentru unul nou achizitionat. Fiecare instalatie este proiectata pentru un anumit scop si necesita o intretinere regulata, fara de care nu se pot mentine in stare de perfecta functionare.
     Exista piese de uzura care, prin natura lor, nu sunt acoperite de garantie. Neschimbarea acestor piese in momentul uzarii lor duce la o functionare defectuoasa, ineficienta si practic la colmatarea conductelor cu calcar, fier, mangan.

Noi venim in ajutorul dumneavoastra pentru:

Reabilitaristatii de dedurizare, deferizare, osmoza inversa, echipamente de clorinare a apei.

Inlocuiremedii filtrante cum ar fi rasina cationica, rasina mixta, pyrolox, carbune granular activat, birm, multimedia.

Imbunatatireasistemelor existente prin adaugarea de filtre mai performante, montajul unor pompe submersibile sau de suprafata performante sau intretinerea sistemelor functionale.

Schimbarea valvelor de comandainvechite ale statiilor de filtrare sau dedurizare care sunt programabile dupa timp si care au un consum mare de sare si ofera un confort redus cu uneleproduse Clack, Fobrite, Canature de ultima generatie, volumetrice imbunatatind mult calitatea apei dar si scazand costurile de utilizare.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.